Semmi baj, hívjon és segítünk!
06 80 81 8080
ingyen hívható!

Zárszerviz Pest megye

ZÁRJAVÍTÁS AZONNAL

Nem nyílik az ajtó, nem nyílik a lakat, beragadt a zár, beletört a kulcsa, elveszett a kulcsa? Hívjon és azonnal megyünk. A hibák 99%-át a helyszínen javítjuk. Telefonunk éjjel-nappal be van kapcsolva, bármikor hívhat és azonnal. megyünk. A zár mindig rosszkor romlik el. A legtöbb helyszínre 60 percen belül megérkezünk és elhárítjuk a hibát

ZÁRCSERE

Elveszett a kulcs, költözés miatt kell zárat cserélni, betörés utáni helyreállítás, stb . Sok oka lehet amiért zárat cseréltet. Igényeinek megfelelően a legolcsóbb biztonsági záraktól a legdrágább zárbetéteken át a teljes zárrendszerek cseréléséig minden lehetőségre fel vagyunk készülve. Önnek igényi vannak, nekünk megoldásaink. Éljen velük.

ZÁRMENTÉS ÉJJEL-NAPPAL

24 órás ügyeletben várjuk telefonhívását az év 365 napján. Nálunk nincs éjszakai, sem ünnepi felár. Nálunk a mester sohasem alszik.
Szervizautónkkal minden percben útra készen állunk. Különlegesen felszerelt járművünkben minden olyan alkatrészt és szerszámot magunkkal tudjuk vinni ami szükséges lehet a hiba azonnali elhárításához és megoldásához.

AJTÓNYITÁS, AJTÓMENTÉS

Betörés utáni helyreállítást, vagy roncsolásmentes ajtónyitást kínálunk szolgáltatásaink között. Tegye biztonságosabbá ajtaját, védje értékeit, nehezítse, akadályozza meg az illetéktelenek bejutását. Mi elmondjuk, megmutatjuk hogyan teheti ezt. Hívjon most!

Zárszerelő szolgáltatásaink:

  • Ajtónyitás
  • Zárcsere éjjel-nappal
  • Zárbetétek átkódolása
  • Egyforma cilinderek készítése
  • Betörés utáni ajtók helyreállítása
  • Heveder zárak gyártása és szerelése
  • Különböző típusú zárak utáni kulcskészítés
  • Fő- és vezérkulcsos rendszerek tervezése, készítése irodaházaknak is.

Zárjavítás a helyszínen

Amennyiben az lehetséges a helyszínen javítjuk az elromlott zárat. Ha a javítás nem megoldható, cseréljük a hibás alkatrészeket. Mobil szervizautónk a legtöbb hiba elhárítására alkalmas eszközzel felszerelt. Nem csak elromlott zárhoz, de hevederzárhoz, vagy komplett zárrendszerekhez is hívhat minket.

Betörés utáni helyreállítás

A betörés önmagában fájdalmas és szomorú káresemény. Mi azon vagyunk, hogy enyhítsük a bajt. Az zár sérülése esetén javítjuk, vagy cseréljük azt. Szakemberünk javaslatot tesz a biztonságosabb zárrendszer kiépítésére és megrendelés esetén beépíti. Több ponton rögzített biztonsági zárak, hevederzárak, kóddal ellátott kulcsok mind megnehezítik a betörő dolgát.

Zárhatóvá, használhatóvá tesszük a betörés során megrongálódott zárat és gondoskodunk róla, hogy a betörés többé ezen a ponton ne történhessen meg.

Becsapódott az ajtó, kizárta magát?

24 órás gyorsszolgálatunk az év minden napján várja az Ön hívását. Kizárta magát az autóból? Becsapódott a lakásajtó? Nem találja az irodája kulcsát? Hívja szerelőnket és a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre sietünk, hogy segítségére legyünk. Kinyitjuk a zárat, pótoljuk az elveszett kulcsot. Roncsolás mentesen, biztonságosan, gyorsan dolgozunk.

Hevederzár szerelés, zárszerelő

A ajtók biztonsága tekintetében az első helyen a hevederzár áll. Nem csak a zár megerősített biztonságát képviseli, hanem az ajtó mechanikai ellenállóságát is javítja. Szakembereink ár-érték arányban az Önnek leginkább megfelelő típust és minőséget fogják ajánlani. A kiválasztott hevederzárat a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően, szakszerűen szereljük fel a bejárati ajtóra.

Hívjon éjjel-nappal!

Dolgozunk ünnepnap, állunk rendelkezésére minden munkaszüneti nap. Nincs hétvégi kiszállási felár. Olcsón, gyorsan, megbízhatóan, garanciával dolgozunk. Hívjon az év bármely napján, a nap bármely órájában!

Aszód
Budaörs
Cegléd
Dabas
Dunakeszi
Érd
Gödöllő
Gyál
Monor
Nagykáta
Pilisvörösvár
Ráckeve
Százhalombatta
Szentendre
Szob
Tápiószele
Tura
Kistarcsa
Üllő
Zsámbék
Örkény
Acsa
Alsónémedi
Áporka
Bag
Budajenő
Bugyi
Csobánka
Csomád
Délegyháza
Dömsöd
Erdőkertes
Felsőpakony
Galgagyörk
Galgahévíz
Vác
Veresegyház
Szigetszentmiklós
Vecsés
Dunaharaszti
Fót
Göd
Pomáz
Diósd
Gyömrő
Budakalász
Pécel
Szigethalom
Törökbálint
Galgamácsa
Herceghalom
Hernád
Inárcs
Jászkarajenő
Kartal

Kemence
Kiskunlacháza
Kisnémedi
Kisoroszi
Majosháza
Márianosztra
Mende
Monorierdő
Nagybörzsöny
Nagykovácsi
Nyáregyháza
Őrbottyán
Perbál

Péteri
Pilisborosjenő
Budakeszi
Maglód
Nagytarcsa
Tököl
Ócsa
Biatorbágy
Halásztelek
Dunavarsány
Nagymaros
Visegrád
Sződ
Kismaros
Taksony
Leányfalu
Piliscsaba
Pilisszántó
Pilisszentiván
Pilisszentlászló
Pusztavacs
Püspökhatvan
Remeteszőlős
Sóskút
Sűlysáp
Szada
Szentmártonkáta
Szigetcsép
Szigetmonostor
Szigetszentmárton
Szigetújfalu
Szokolya
Sződliget
Tahitótfalu
Tatárszentgyörgy
Táborfalva
Tápióbicske
Dunabogdány
Solymár
Pilisszentkereszt
Páty
Üröm
Ecser
Csömör
Kerepes
Mogyoród
Nagykőrös
Abony
Albertirsa
Isaszeg
Pilis
Tápióság
Tápiószecső
Tápiószentmárton
Tápiószőlős
Tárnok
Telki
Tinnye
Tóalmás
Tök
Újhartyán
Újszilvás
Valkó
Vasad
Vácegres
Váchartyán
Vácrátót
Váckisújfalu
Verőce
Zebegény
Zsámbok
Lórév

Semmi baj, hívjon és segítünk!
06 80 81 8080