Semmi baj, hívjon és segítünk!
06 80 81 8080
ingyen hívható!

Zárszerelés

Zárszerviz, zárszerelés azonnal

Nem nyílik az ajtó, nem nyílik a lakat, beragadt a zár, beletört a kulcsa, elveszett a kulcsa? Hívjon és azonnal megyünk. A hibák 99%-át a helyszínen javítjuk. Telefonunk éjjel-nappal be van kapcsolva, bármikor hívhat és azonnal. megyünk. A zár mindig rosszkor romlik el. A legtöbb helyszínre 60 percen belül megérkezünk és elhárítjuk a hibát.

Zárcsere

Elveszett a kulcs, költözés miatt kell zárat cserélni, betörés utáni helyreállítás, stb . Sok oka lehet amiért zárat cseréltet. Igényeinek megfelelően a legolcsóbb biztonsági záraktól a legdrágább zárbetéteken át a teljes zárrendszerek cseréléséig minden lehetőségre fel vagyunk készülve. Önnek igényi vannak, nekünk megoldásaink. Éljen velük.

Zármentés az év minden napján

365 napos ügyeletben várjuk telefonhívását. Nálunk nincs éjszakai, sem ünnepi felár. Nálunk a mester sohasem alszik. Szervizautónkkal minden percben útra készen állunk. Különlegesen felszerelt járművünkben minden olyan alkatrészt és szerszámot magunkkal tudjuk vinni ami szükséges lehet a hiba azonnali elhárításához és megoldásához.

Ajtónyitás, ajtómentés

Betörés utáni helyreállítást, vagy roncsolásmentes ajtónyitást kínálunk szolgáltatásaink között. Tegye biztonságosabbá ajtaját, védje értékeit, nehezítse, akadályozza meg az illetéktelenek bejutását. Mi elmondjuk, megmutatjuk hogyan teheti ezt. Hívjon most!

Zárszerelő szolgáltatásaink

  • Ajtónyitás
  • Zárcsere éjjel-nappal
  • Zárbetétek átkódolása
  • Egyforma cilinderek készítése
  • Betörés utáni ajtók helyreállítása
  • Heveder zárak gyártása és szerelése
  • Különböző típusú zárak utáni kulcskészítés
  • Fő- és vezérkulcsos rendszerek tervezése, készítése irodaházaknak is.

Zárjavítás a helyszínen

Amennyiben az lehetséges a helyszínen javítjuk az elromlott zárat. Ha a javítás nem megoldható, cseréljük a hibás alkatrészeket. Mobil szervizautónk a legtöbb hiba elhárítására alkalmas eszközzel felszerelt. Nem csak elromlott zárhoz, de hevederzárhoz, vagy komplett zárrendszerekhez is hívhat minket.

Betörés utáni helyreállítás

A betörés önmagában fájdalmas és szomorú káresemény. Mi azon vagyunk, hogy enyhítsük a bajt. Az zár sérülése esetén javítjuk, vagy cseréljük azt. Szakemberünk javaslatot tesz a biztonságosabb zárrendszer kiépítésére és megrendelés esetén beépíti. Több ponton rögzített biztonsági zárakhevederzárakkóddal ellátott kulcsok mind megnehezítik a betörő dolgát.

Zárhatóvá, használhatóvá tesszük a betörés során megrongálódott zárat és gondoskodunk róla, hogy a betörés többé ezen a ponton ne történhessen meg.

Becsapódott az ajtó, kizárta magát?

24 órás gyorsszolgálatunk az év minden napján várja az Ön hívását. Kizárta magát az autóbólBecsapódott a lakásajtóNem találja az irodája kulcsát? Hívja szerelőnket és a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre sietünk, hogy segítségére legyünk.Kinyitjuk a zárat, pótoljuk az elveszett kulcsot. Roncsolás mentesen, biztonságosan, gyorsan dolgozunk.

Hevederzár szerelés, zárszerelő

A ajtók biztonsága tekintetében az első helyen a hevederzár áll. Nem csak a zár megerősített biztonságát képviseli, hanem az ajtó mechanikai ellenállóságát is javítja. Szakembereink ár-érték arányban az Önnek leginkább megfelelő típust és minőséget fogják ajánlani. A kiválasztott hevederzárat a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően, szakszerűen szereljük fel a bejárati ajtóra.

Hívjon éjjel-nappal!

Dolgozunk ünnepnap, állunk rendelkezésére minden munkaszüneti nap. Nincs hétvégi kiszállási felár. Olcsón, gyorsan, megbízhatóan, garanciával dolgozunk. Hívjon az év bármely napján, a nap bármely órájában!

Semmi baj, hívjon és segítünk!
06 80 81 8080