Vízóra Szerelés Olcsón

Vízóra Szerelés Olcsón, Azonnal!

Azonnali, vagy rövid határidővel vállaljuk a vízóra szerelést, de az biztos, hogy a legolcsóbb ajánlatot adjuk a konkurenciáink közül úgy, hogy munkánk nem megy a minőség rovásár, sőt..!

  • – vízóra csere
  • – vízóra kiépítése
  • – vízóra szerelése
  • – vízóra felszerelése

Vízórával kapcsolatos munkákat Budapest kerületeben és Pest megye településein vállaljuk.
Olcsón, gyorsan garanciával dolgozunk.
Kültéri és beltéri vízórákat cserélünk, szerelünk, ha kell azonnal.

Vízóra Szerelés Olcsón
Vízóra Szerelés Olcsón

Vízvezeték tervezés, kivitelezés:

Vízvezeték rendszerek tervezése, kivitelezése, átadása garanciával, rövid határidőre. A helyszíni igényfelmérés után árajánlatot adunk, amit jóváhagyás és egyeztetés után a legrövidebb határidővel igyekszünk kivitelezni.

Csaptelepek javítása:

Általános háztartási probléma a csaptelepek rozsdásodása, vízkövesedése. Szűrőtisztítást, csaptelep cserét, vízkőtelenítést a helyszínen azonnal elvégezzük.

Konyhai csap, fürdőszobai csap, kád, vagy zuhanyfülke eszközeinek azonnali felszerelését, beüzemelését vállaljuk garanciával.
Önnek csak meg kell vennie a kívánt eszközöket, mi szakszerűen felszereljük azt az Ön lakásában.

Csőtörés, beázás:

Bizony sokszor előfordul, hogy a nem megfelelően felszerelt eszközök egy idő után eresztik a vizet. Súlyosabb esetekben a korrózió tudja tönkretenni a vezetékrendszert. Beázás, vízfolyás, bosszankodás az eredménye. A legrosszabb, ha nem látjuk, hogy pontosan honnan ered a beázás.
Mi segítünk Önnek.
Több évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján a legtöbb esetben nagy biztonsággal lokalizáljuk a csőtörés, vagy a szivárgás helyét és azonnal javítjuk  a hiba forrását. Ez olykor kisebb-nagyobb falbontással járhat, de bizton állíthatjuk, hogy a legkörültekintőbben járunk el, hogy Ön a legkisebb kárt szenvedje és a leggyorsabban elháruljon a baj.

Semmi baj, hívjon és segítünk!
06 80 81 8080