Semmi baj, hívjon és segítünk!
06 80 81 8080
ingyen hívható!

Hevederzár szerelés, javítás

Budapesten – 365 nap ügyeletben

365 napos ügyeletben várjuk telefonhívását. Nálunk nincs éjszakai, sem ünnepi felár. Nálunk a mester sohasem alszik.

Szervizautónkkal minden percben útra készen állunk. Különlegesen felszerelt járművünkben minden olyan alkatrészt és szerszámot magunkkal tudjuk vinni ami szükséges lehet a hiba azonnali elhárításához és megoldásához.

Hevederzár szereléshez, javításhoz hívjon most!

Elveszett a kulcs, költözés miatt kell zárat cserélni, betörés utáni helyreállítás, stb . Sok oka lehet amiért zárat cseréltet, vagy hevederzárat tetet fel. Igényeinek megfelelően a legolcsóbb biztonsági záraktól a legdrágább zárbetéteken át a teljes zárrendszerek cseréléséig minden lehetőségre fel vagyunk készülve. Önnek igényi vannak, nekünk megoldásaink. Éljen velük!

Nem nyílik az ajtó, nem nyílik a lakat, beragadt a zár, beletört a kulcsa, elveszett a kulcsa? Hívja zárszervizünk azonnal megyünk. A hibák 99%-át a helyszínen javítjuk. Telefonunk éjjel-nappal be van kapcsolva, bármikor hívhat és azonnal. megyünk. A zár mindig rosszkor romlik el.  Budapesten a legtöbb helyszínre 60 percen belül megérkezünk és elhárítjuk a hibát.

Hevederzár szereléshez, javításhoz azonnal megyünk!

Betörés utáni helyreállítást, vagy roncsolásmentes ajtónyitást kínálunk szolgáltatásaink között. Tegye biztonságosabbá ajtaját, védje értékeit, nehezítse, akadályozza meg az illetéktelenek bejutását. Mi elmondjuk, megmutatjuk hogyan teheti ezt. Hívjon most!

Nonstop Zárnyitás, zárjavítás szolgáltatásaink:

  • Ajtónyitás
  • Zárnyitás, zárjavítás, zárszerviz éjjel-nappal
  • Zárbetétek átkódolása
  • Egyforma cilinderek készítése
  • Betörés utáni ajtók helyreállítása
  • Heveder zárak gyártása és szerelése, helyszíni javítása
  • Különböző típusú zárak utáni kulcskészítés
  • Fő- és vezérkulcsos rendszerek tervezése, készítése irodaházaknak is.

Hevederzár szerelés, nyitás, javítás a helyszínen – SOS segítség

Amennyiben az lehetséges a helyszínen javítjuk az elromlott zárat. Ha a javítás nem megoldható, cseréljük a hibás alkatrészeket. Mobil zárszerviz autónk a legtöbb hiba elhárítására alkalmas eszközzel felszerelt. Nem csak elromlott zárhoz, de hevederzárhoz, vagy komplett zárrendszerekhez is hívhat minket.

Betörés utáni helyreállítás

A betörés önmagában fájdalmas és szomorú káresemény. Mi azon vagyunk, hogy enyhítsük a bajt. Az zár sérülése esetén javítjuk, vagy zárcserét végzünk. Szakemberünk javaslatot tesz a biztonságosabb zárrendszer kiépítésére és megrendelés esetén beépíti. Több ponton rögzített biztonsági zárak, hevederzárak, kóddal ellátott kulcsok mind megnehezítik a betörő dolgát.

Zárhatóvá, használhatóvá tesszük a betörés során megrongálódott zárat és gondoskodunk róla, hogy a betörés többé ezen a ponton ne történhessen meg.

Becsapódott az ajtó, kizárta magát?

24 órás zárszerviz gyorsszolgálatunk az év minden napján várja az Ön hívását. Kizárta magát az autóból? Becsapódott a lakásajtó? Nem találja az irodája kulcsát? Hívja szerelőnket és a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre sietünk, hogy segítségére legyünk. Kinyitjuk a zárat, pótoljuk az elveszett kulcsot. Roncsolás mentesen, biztonságosan, gyorsan dolgozunk.

Hevederzár szerelés, zárszerelő

A ajtók biztonsága tekintetében az első helyen a hevederzár áll. Nem csak a zár megerősített biztonságát képviseli, hanem az ajtó mechanikai ellenállóságát is javítja. Szakembereink ár-érték arányban az Önnek leginkább megfelelő típust és minőséget fogják ajánlani. A kiválasztott hevederzárat a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően, szakszerűen szereljük fel a bejárati ajtóra.

Hevederzár nyitás, zárjavítás 24h – Hívjon éjjel-nappal, hívjon most!

Dolgozunk ünnepnap, állunk rendelkezésére minden munkaszüneti nap. Nincs hétvégi kiszállási felár. Olcsón, gyorsan, megbízhatóan, garanciával dolgozunk. Hívjon az év bármely napján, a nap bármely órájában!

Hevederzár szerelés, javítás Budapesten az alábbi kerületekben:

I. Ker. – Budai Vár
II. Ker. – Pesthidegkút
III. Ker. – Óbuda
IV. ker. – Újpest 
V. ker. – Lipótváros 
VI. ker. – Terézváros 
VII. ker. – Erzsébetváros 
VIII. ker. – Józsefváros 
IX. ker. – Ferencváros 
X. ker. – Kőbánya 
XI. ker. – Újbuda 
XII. ker. – Hegyvidék 
XIII. ker – Angyalföld 
XIV. ker – Zugló 
XV. ker. – Újpalota 
XVI. ker. – Sashalom
XVII. ker. – Rákosmente
XVIII. ker. – Lőrinc
XIX. ker. – Kispest 
XX. ker. – Erzsébet 
XXI. ker. – Csepel 
XXII. ker. – Budafok, Tétény 
XXIII. ker. – Soroksár

Semmi baj, hívjon és segítünk!
06 80 81 8080