Gázszerelés

 

Gázkészülékek beüzemelése, karbantartása, javítása:

Gázüzemű készülékét szakszerűen, garanciával üzemeljük be. A gázzal nem szabad játszani. Megfelelő szakismeret nélkül életveszélyes lehet. Csak szakemberre bízza gázkészülékének javítását, beszerelését, szervizelését.

A gázkonvektorok, gáztűzhelyek, vízmelegítők, gázkazánok, gázüzemű készülékek javítása, szervizelése, beüzemelése mind komoly felkészültséget, szakmai tudást igényel.

Gázszerelő éjjel nappal:

Ha meghibásodik egy gázkészülék, akkor azonnal zárja el! Gázszivárgás esetén azonnal zárja el a bejövő gázcsapot. Hívjon bennünket és a legrövidebb idő alatt a helyszínre sietünk, hogy megkeressük és megjavítsuk a hibát.
Nálunk nincs hétvégi, vagy ünnepnapi, sem éjszakai felár. Hívjon az év bármely napján, a nap bármely órájában és megyünk.

NonStop Ügyelet:

Nonstop ügyeletet tartunk, így bármikor hívhat bennünket. A gázzal kapcsolatos hibák mindig prioritást élveznek a többi megrendeléssel szemben, mert életek múlhatnak rajta.

Mobil szervizautó:

Gépjárművünk mobil szervizként van felszerelve. A legtöbb hibát a helyszínen tudjuk javítani, a legtöbb általános alkatrészből tartunk magunknál amivel azonnal tudjuk orvosolni a hibát. 

Semmi baj, hívjon és segítünk!
06 80 81 8080