Duguláselhárítás Ügyelet 24h

Hívjon Most!
Hívjon Most!

NonStop DUGULÁSELHÁRÍTÁS ÉJJEL NAPPAL 24h

A dugulás nincs tekintettel a napszakokra, vagy az ünnepnapokra. Mindig a legrosszabbkor történik meg. Kiönt a WCnem folyik le a csapmegáll a víz a kádban, stb…
Önnek csak telefonálnia kell és Mi azonnal a segítségére sietünk. Legyen éjjel, vagy nappal, hétvége, vagy ünnepnap. Nálunk nincs ünnepi, vagy hétvégi felár. Duguláselhárítást nonstop vállaljuk.
A legrövidebb időn belül a helyszínre sietünk és tisztán, gyorsan szakszerűen elhárítjuk a dugulást.

DUGULÁSELHÁRÍTÁS VEGYSZERMENTESEN, BONTÁS NÉLKÜL

Különleges eszközeinkkel vegyszermentesen szüntetjük meg a dugulást. Eszközünk behatol a csőrendszerbe, megkeresi a dugulási pontot és megszünteti azt. Nincs szükségünk falbontásra, környezetkárosító vegyszerekre.

VEGYSZERES LEFOLYÓ TISZTÍTÁS

Olykor a sokat használt lefolyók kellemetlen szagot áraszthatnak akkor is, ha nincs dugulásKörnyezetkímélő vegyszeres tisztítást alkalmazunk a lefolyók higiéniás fertőtlenítésére, zsíroldásra.

Lefolyó tisztítás Éjjel-Nappal

Duguláselhárítás Éjjel-Nappal 24h
Duguláselhárítás Éjjel-Nappal 24h
Borzasztó kellemetlen dolog az éjszaka közepén arra ébredni, hogy a WC-ből túlfolyó víz elárasztotta a fürdőszobát. Ha a WC dugulásához már kevés a hagyományos pumpa, akkor a dugulást a legtöbb esetben lehetetlen házilag megszüntetni, viszont a szakembernek megfelelő berendezéssel elég hozzá néhány perc.

Minket nem tud rosszkor hívni. Duguláselhárítást 24 órás ügyeletben végzünk éjjel-nappal.  
Több ezer elégedett ügyfelünk a garancia, hogy olcsón, gyorsan és tisztán dolgozunk. 

Duguláselhárítás azonnal. Hívjon Most!

 

 

Duguláselhárítás ügyelet

Az év 365 napján – ünnepnap is – várjuk a hívását. Csak egy telefonjába kerül és már indulunk is. Duguláselhárítás ügyeletet tartunk. Hívhat ezzel kapcsolatban csatornatisztításhoz, vízszereléshez, vízvezeték szereléshez. Nincs félretett, kikapcsolt telefon, nonstop elérhetőek vagyunk.

NonStop hívható:

 

Rólunk mondták, köszönjük a visszajelzéseket!

Duguláselhárítás azonnal„Az éjszaka közepén hívtam a szerelőt és 30 perc alatt ideért. 15 perc sem telt el és végzett a munkával. Megmentett az alattunk lakót egy beázástól. Köszönjük!”

„Amikor a kollégájuk végzett a munkával, úgy feltakarított maga után, ahogy az egy mai európai szolgáltatásnál elvárható. Minden tiszteletem, legközelebb is Önöket hívom”

„Gyorsan jöttek, hamar végeztek, nem rabolták le a pénztárcámat és ismét működött a lefolyóm.”

„Köszönöm a gyors, szakszerű munkát!”

„Már többször fordultam Önökhöz háztartási dolgok miatt, de még sosem csalódtam. Minden ismerősömnek ajánlom a szolgáltatásuk. Ezer hála és köszönet!”

„Ment minden, mint a karikacsapás. Jöttek, megoldották a dugulást, lefolyt a víz, rendet tettek maguk után és elmentek. Gyors és profi munka, udvarias ügyfélszolgálat és készséges szakember. Így kell csinálni. Teljesen elégedett vagyok.” 

 

Semmi baj, hívjon és segítünk!
06 80 81 8080