Budaörs vízszerelés

Vízvezeték tervezés, kivitelezés:

Vízvezeték rendszerek tervezése, kivitelezése, átadása garanciával, rövid határidőre. A helyszíni igényfelmérés után árajánlatot adunk, amit jóváhagyás és egyeztetés után a legrövidebb határidővel igyekszünk kivitelezni.

Csaptelepek javítása:

Általános háztartási probléma a csaptelepek rozsdásodása, vízkövesedése. Szűrőtisztítást, csaptelep cserét, vízkőtelenítést a helyszínen azonnal elvégezzük.

Konyhai csap, fürdőszobai csap, kád, vagy zuhanyfülke eszközeinek azonnali felszerelését, beüzemelését vállaljuk garanciával.
Önnek csak meg kell vennie a kívánt eszközöket, mi szakszerűen felszereljük azt az Ön lakásában.

Csőtörés, beázás:

Bizony sokszor előfordul, hogy a nem megfelelően felszerelt eszközök egy idő után eresztik a vizet. Súlyosabb esetekben a korrózió tudja tönkretenni a vezetékrendszert. Beázás, vízfolyás, bosszankodás az eredménye. A legrosszabb, ha nem látjuk, hogy pontosan honnan ered a beázás.
Mi segítünk Önnek.
Több évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján a legtöbb esetben nagy biztonsággal lokalizáljuk a csőtörés, vagy a szivárgás helyét és azonnal javítjuk  a hiba forrását. Ez olykor kisebb-nagyobb falbontással járhat, de bizton állíthatjuk, hogy a legkörültekintőbben járunk el, hogy Ön a legkisebb kárt szevedje és a leggyorsabban elháruljon a baj.

Semmi baj, hívjon és segítünk!
06 (1) 580 5000